Tietoa meistä ja yhteystiedot

Olemme suomalainen yhtiö, jonka ydin on palveleva verkkokauppatoiminta. Myymme kaupassa tuotteita omasta varastosta sekä välitämme tuotteita muilta alan toimijoilta. Tuomme itse maahan suurimman osan tuotteistamme ja myymme myös ulkomaille.

Olemme myös palveluntarjoaja ja tulemme lisäämään erityyppisiä palveluita valikoimiimme. Saat halutessasi monet tuotteemme omalla logolla, kuvalla tai tekstillä. (esim. tuotebrodeeraukset, painatukset, laserkaiverrukset) Tuotteet voidaan suunnitella käytettäväksi vaikkapa yritysten mainoslahjoiksi, liikelahjoiksi tai vaikkapa eri tapahtumien promootiotuotteiksi. Tutustu tarkemmin yhteistyökumppanimme You Name It : in sivustolla. Teemme yhteistyötä myös monien Suomalaisten valmistajien kanssa kuten AamuFlow joka valmistaa upeita vaatteita työllistäen monia kotimaisia pienyrittäjiä.

Myymme tuotteita ja palveluita tukkuhintaan myös yrityksille. Pyydä tarjous/kysy lisätietoa. Yritysmyynnissämme paljon tuotteita joita et vielä löydä kaupastamme mutta ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistanne. Yrityksille meillä on tulossa uutena maksutapana Paytrailin B2b lasku ja normaalit verkkolaskutustavat tietysti. Voit toki myös tarjota meille palveluitasi/tuotteitasi myyntiin.

Olemme kiinnostuneita uusista tuotteista, edustuksista ja yhteistyöstä joten huomio tavarantoimittajat, valmistajat, myyjät ja muut verkostoitujat: jätä yhteystietosi ja otamme teihin yhteyttä. Alla valmis yhteydenottolomake.

Lisäksi olemme kovin kiinnostuneita palautteesta toimintaamme liittyen, joten palautteen antaminen on sallittua ja toivottavaa toimintamme kehittämiseksi.

 

Noin Company Oy

info@dekoja.net

y-tunnus 3129428-3

 

Yhteydenottolomake