Covid-19 toimenpiteemme


COVID-19 pandemia on muuttanut elämäämme maailmanlaajuisesti. Siitä huolimatta, me toivomme että sinä ja läheisesi olette pystyneet suojautumaan pahimmalta.

Täällä, NOiN Companyllä me teemme kaikkemme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Samaan aikaan, meillä - kuten kaikilla muillakin - on vastuu tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet viruksen leviämisen estämiseksi. Tätä varten seuraamme viranomaisten suosituksia herkeämättä ja päivitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Pandemialta huolella suojautuminen ja leviämisen estäminen kaikin toimin vaikuttaa merkittävässä roolissa niin läheistenne, kuin meidän kaikkien jokapäiväisessä huolenpidossa.

Monelle teistä myös herää kysymyksiä tilaamienne tuotteiden turvallisuuteen liittyen, Kuten edellä mainittu, teemme kaiken voitavamme viruksen leviämisen estämiseksi. Mikäli kuitenkin haluatte kysyä toimintatavoistamme (tai ihan mistä hyvänsä) toivomme ensisijaisesti yhteydenottoa alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai suoraan sähköpostilla noincompany@gmail.com

Pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne sekä yhteisöstänne. Yhdessä toimiminen auttaa meitä kaikkia tässä haastavassa tilanteessa.

Terveisin

Noin Company Oy

 

Yhteydenottolomake