Koti > Lifestyle n´decorations blogi: Sisustusvinkit erilaiseen ympäristöön > Näyttävät ja lämmittävät katseenvangitsijat saapuneet dekoja.net: iin
Engasco tulipöydät ravintolan ulkopuolella

Näyttävät ja lämmittävät katseenvangitsijat saapuneet dekoja.net: iin

Engasco kaasukäyttöiset tulipöydät terassille ja ravintoloihin Dekoja.netistä

 

Kaasukäyttöinen tulipöytä tuo turvallisesti luksusta terasseille. Engascon tulipöytä soveltuu erityisen hyvin ravintoloiden ja hotelleiden terasseille, kuin myös yksityiskoteihin.

 

Sisustustrendit 2024 painottuvat väreihin ja iloisuuteen – mikä on parempi tapa toteuttaa se, kuin oikea loimuava liekki pimenevässä syysillassa. Ulkotulisija terassille Engasco-tulipöydällä kruunaa terassin ja koko pihamaan, tuoden valoa sekä lämpöä jopa kahdeksan hengen porukan ympärille.

Engasco on kroatialainen luksustuotteiden valmistaja, jonka laadukkaita tulipöytiä voi tilata turvallisesti Dekoja.netistä. Olemme suomalainen sisustus- ja lifestyle tuotteiden verkkokauppa useiden vuosien kokemuksella.

Engasco kaasukäyttöinen tulipöytä:

  • Engasco kaasukäyttöinen tulipöytä soveltuu optimaalisesti ravintoloihin, hotelleihin sekä yksityiskotien terasseille.
  • Kolme kokovaihtoehtoa: 90x90 cm, 100x100 cm ja 120x120 cm.
  • Ulkotulisijan ympärille mahtuu pöydän koosta riippuen 4–8:n hengen porukka.
  • Kolme värivaihtoehtoa: antrasiitti, ruosteen ruskea ja manhattan.
  • Lämpöä jopa 30 neliömetrin alueelle.
  • Polttoaineena käytetään nestekaasua ja täysi 10 kg:n kaasupullo kestää noin 12–22 tuntia.
  • Hinnat alkavat hieman yli tuhannesta eurosta: Engasco 55 mallin hinta on 1070€, Engasco Slava Low pöytä alkaen 1380€ ja Slava high malli alkaen 1450€ (sis. ALV).

Ulkotulet terassille – Engascon tulipöytä on elegantti katseenvangitsija

Lämpöä ja tunnelmaa terasseille. Näin voidaan kuvailla Engascon tulipöytää, tai oikeastaan sen tuomia mukavuuksia.

Engascon tulipöytä terassille omaa elegantin muotoilun, tinkimättä käytettävyydestä taikka turvallisuudesta. Engascon tuotteet ovat CE-sertifioituja. Hankkiessasi nyt laadukkaan tulipöydän Dekoja.netistä saat iloa pitkäksi aikaa!

Pöytään on saatavilla useita lisävarusteita, kuten BBQ-paistolevy grillaukseen ja pöytätaso lasikehän päälle. Ilman lisävarusteita toimitukseen sisältyy: tulipöytä, kaasupoltin ja paineensäädin, lasikehä sekä laavakivet.

Kotona terassi kannattaa sisustaa koko perheelle sopivaksi, lisäämällä terassille patiotulen lisäksi esimerkiksi riippukeinu, iso kaasugrilli, kasveja sekä lasten nojatuoleja.

Kestääkö kaasukäyttöinen pihatakka Suomen sääolosuhteet?

Kaasulla toimiva patiotuli on helppokäyttöinen, liekin suuruutta voi säätää ja tuote kestää ankaratkin sääolosuhteet – edes kova lumimyräkkä ei estä Engascon tuotteiden käyttämistä.

Polttoaineena käytetään Suomessa myytävää nestekaasua. Valmistajan suositus on käyttää 10–11 kg:n teräs- tai komposiittipulloa. Pöytälevy on kestävää HPL-komposiittia ja runko on ruostumatonta terästä, tyylikkäästi mustalla pinnoitteella viimeisteltynä.

Engasco Slava High on suunniteltu käytettäväksi korkeiden tuolien kanssa, joten se on omiaan baarityyliseen miljööseen. Engasco-tuotteista löytyy myös matalampia vaihtoehtoja. Lisäksi tuoteportfoliosta löytyy upea vanhasta viinitynnyristä tehty Boutique Fire Table.

Minne Engasco-tulipöytä soveltuu?

Engasco tulipöytä soveltuu niin yksityiskotien kuin ravintoloiden ja hotelleidenkin terasseille. Ulkotuli terassille luo luksusmaista ja romanttista tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin, unohtamatta käytännöllisyyttä – kaasukäyttöinen terassitakka lämmittää ison yksiön kokoisen alueen.

Dekoja.netin kautta voi tilata tulipöydän suoraan kotiovelle. Pöydän saa käyttökuntoon noin 30 minuutissa ilman insinöörin tutkintoa. Varastomallin toimitusaika on keskimäärin 10–21 päivää. Muista malleista voit kysyä tarkempia tietoja yhteydenottolomakkeen kautta.

Ja mikä parasta: Dekoja.netistä tilatessa saat tuotteillesi 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden! Sen lisäksi Engascon tulipöydässä on 24 kuukauden takuu.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.