Musou Black -tosi musta sisustusmaali

Musou Black -tosi musta sisustusmaali

Sisustusmaalit -Tee kodistasi uniikki mustia sisustusideoita ja vinkkejä

Koti on paikka, jossa halutaan viihtyä, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Sen halutaan olevan viihtyisä ja asukkaansa näköinen. Sisustusmaaleilla voit luoda ainutlaatuisia yksityiskohtia, joilla tuot esiin omaa persoonaasi.

Sisustusmaaleista puhuttaessa usein ensimmäisenä mieleen tulee erilaiset struktuuri- ja efektimaalit, joilla luodaan tehosteseiniä. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Vain oma mielikuvitus luo rajat tehosteiden luomiseen.

Uusi, uniikki ilme kotiin ei vaadi välttämättä suuria muutoksia, vaan maaleilla voit tuoda esiin pieniä yksityiskohtia tai luoda katseenvangitsijan, joka toimii koko kodin keskipisteenä.

Dekoja.net verkkokaupan valikoimasta löytyy Musou Black Paint, maailman mustin maali, jolla voi luoda uniikkeja ja varmasti näyttäviä yksityiskohtia kodin tai yrityksen sisustukseen.

 

Ensiaskeleet kohti ainutlaatuista sisustusta

Suunnittelun voi aloittaa keräämällä ideoita erilaisista sisustustyyleistä ja -ideoista, jotka voisivat toimia pohjana uniikille sisustukselle. Hahmottamisen voi aloittaa paperilla tai voit käyttää erilaisia sovelluksia, joilla lopputuloksesta saa kuvan jo ennen työn aloittamista. Suunnittelussa kannattaa miettiä omat mieltymykset siitä, millaisen tyylin haluat toteuttaa ja millainen tunnelma kodissa on sellainen, jossa sinä viihdyt.

Aluksi ei tarvitse maalata isoja kokonaisuuksia, vaan voit aloittaa pienistä yksityiskohdista, kuten sisustusesineiden maalaamisesta. Musta maali toimii kaikkien värien kanssa, mutta valitsemalla tekstiilit, muut värit ja sisustuselementit voit luoda aivan uudenlaisia kokonaisuuksia. Niiden avulla saat rakennettua mielenkiintoisia struktuureita ja yksityiskohtia, jotka sopivat juuri sinulle ja sinun tyyliisi.

Huomio kannattaa kiinnittää myös valaistukseen ja tekstuurien yhdistämiseen. Musou Black maali ei heijasta valoa lainkaan, joten sillä voit luoda mielenkiintoisia optisia illuusioita ja kaksiulotteisia yksityiskohtia.

 

Luo visuaalista mielenkiintoa seinille

Valoa heijastamaton seinä tai yksityiskohta seinällä luo uniikin yksityiskohdan kotiisi. Tasainen pinta, jossa yksityiskohta, joka erottuu ympäristöstään tai tuo siihen oman uniikin ilmeensä voi olla koko tilan kiintopiste. Mustista mustimmalla maalilla on helppo luoda optisia illuusioita edullisesti ja helposti. Graafinen yksityiskohta tai pieni yksityiskohta seinällä voi muuttaa koko huoneen ilmeen.

Visuaalisena elementtinä voi toimia myös taide, jossa on käytetty tätä mustista mustinta maalia. Graffititaide on oma taiteenlajinsa ja se yhdistetään usein tuhruiseen alikulkutunneliin ja töhryisiin, laittomiin maalauksiin, mutta mitä, jos toisitkin sen kotiisi? Se voi toimia pienempänä tai suurempana visuaalisena yksityiskohtana seinällä. Yhdistämällä siihen Musou Black maalin, saat taatusti näyttävää taidetta. Kokeile myös muiden taideteosten osana täysin mustia yksityiskohtia.

 

Musou Black maali sisustusesineissä

Aina ei tarvitse maalata isoja kokonaisuuksia. Pienet ja harkitut yksityiskohdat voivat luoda uniikkeja kontrasteja, jotka toimivat näyttävinä elementteinä sisustuksessa.

Mitä jos yhdistäisit tämän valoa heijastamattoman maalin viherkasveihin maalaamalla kukkapurkit mustaksi tai käyttäisit sitä kynttiläalustoissa?

Mahdollisuudet ovat tässäkin rajattu vain omaan mielikuvitukseesi. Mustan yhdistäminen elävään valoon tai viherkasveihin luo aivan uudenlaisen kontrastin ja kiinnittää varmasti huomiota.

Sisustusesineiden avulla uniikki tyylisi tulee esiin aivan uudella tavalla, ja niiden avulla rakennat helposti haluamasi tunnelman tilaan, oli kyse sitten olohuoneesta, eteisestä tai toimistosta.

Kotistudioon täysin musta seinä Musou black maalilla

Valokuvaajat ja videosisällöntuottajat käyttävät usein mustaa taustaa saadakseen huomion täysin kuvattavaan kohteeseen. Musta tausta vaatii usein kuitenkin erilaisia valoja ja kohdistuksia, jotta saadaan haluttu lopputulos.

Musou black maali tuo tähän kuitenkin aivan uudenlaisen ratkaisun. Sillä saat taustan, joka ei heijasta valoa, no oikeastaan ollenkaan, sillä se imee 99,4 % valosta.

Kotistudiossa ja toki myös ammattilaisstudiossa tällä maalilla saa toimivan tehosteseinän, jonka avulla esineet ja muut kuvattavat kohteet saadaan esiin täysin uudella tavalla. Voit siis helposti erottua muista kuvaajista.

Miten Musou Black maali toimii?

Tämä japanilainen maali on vesipohjainen akryylimaali, jota voi käyttää niin kynäruiskuissa, maaliruiskuissa kuin siveltimillä tai teloilla. Hinnaltaan se on varsin kilpailukykyinen ja mikä parasta, se on ympäristöystävällinen valinta.

Dekoja.net verkkokauppa on Suomen virallinen maahantuoja ja ainoa myyjä tälle tuotteelle. Omasta varastostamme saat maalin nopeasti toimitettuna.

Mikäli tummat pinnat kiehtovat, testaa tämä tuote heti!

 

Kirjoittanut Susa Kuisma

P.s. löytääksesi lisää tietoja Susan ajatuksista ja kattavista palveluistaan, vieraile hänen kotisivuillaan osoittessa https://www.susakuisma.com/

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.